Kauko on mejäkone, sekä myös näytskikone, jos mamma vain veisi vähän useammin näyskeihin. Kun on käyttöinnostus löytynyt, ei näyskit enää mammaa kiinnosta. Olavi on kone kaikessa mihin sitä keksii vain viedä ja käyttää... eli minusta on kaikki näiden poikien saavutukset kiinni. Kuinkas muutenkaan.

Eilen tehtiin Margitin ja Neltsu-tytön (Saskian Cruell ade Vil) kanssa kanilla laahausjälkiä, lähinnä Olaville (taippariharkkaa). Saivat sitten nämä isommatkin kokeille, mitä se touhu olikaan.

Olavi toimi taas Olavimaiseen tyyliinsä energisesti, tasaisen varmasti. Nella katseli kanilta, että mitä mä teen mami---täää kaato on täällä---tuuksä hakeen--- (Nella on vakuuttava mejäkoira) :) ja kun margit kehoitti tuomaan kani oli emännällä het.

Kauko toimi hyvin kaukomaisesti, pois alta kivet ja männyn kävyt, mä tulen teen ja voitan!! kani tuli emännälle ennen kuin ehdin ruveta kania edes lähetyksen jälkeen miettimään...sellainen täysillätekijä Kauko on!

Poikien kanssa olen damiharkkoja tehnyt ja täytyy sanoa, että jos en Kaukoa aikoinani olisi pilannut, se olisi melkoinen NOME-mestari, mutta onneksi hän on vasta 2v. joten ehdimme vielä. Nytkin on jo paljon parannettu. Olavi on emännälle opettanut paljon, ja se siirretään Kaukoon het.

Huomenna verijäljelle Kaukon kans. :9