Aika on kulunut nopeasti ja 24h / vrk tuntuu olevan liian vähän tunteja. Töissä on vallan kiireistä ja pitkät työmatkat ympäri suomea ja eurooppaa eivät tätä 'ajankäyttöongelmaani' (?) helpota. Jää tämä nettisivujen päivitys vähemälle, puhumattakaan muusta sosiaalisesta toiminnasta....voi voi perhe parkaa.....

Pojat ovat edelleen samoja ihania mustia miehiä molemmat. Olavi on hieman saanut lihaa luiden päälle eikä enää muistuta niin kamalasti vinttikoiraa ;) Taimi-Olavista kasvaa upea lapukkauros kerrostalon korkuisine jalkoineen.... Kaukon kanssa odotamme kärsimättömästi ihanan Ennin kuulumisia. Pian hän menee ultraan ja pidämme kaikki tassuvarpaat sojossa, että Enni olisi onnellisesti tiineenä!  

Olimme työreissullamme Pohjois-Suomessa viikko sitten ja asustimme poikain kanssa porotilalla Ylitornion kunnan puolella Vietosjärven rannalla. Pohjoisessa Lapissa olikin ihanasti jo lunta ja pakkasta kovimmillaan -8C. Rovaniemellä ja siitä etelään ei ollut lunta, mutta n. 20km Roista pohjoiseen Ounasjoen länsipuolta oli jo huurrepinta.

Hotellimajoitukseen verrattuna tuollainen mökkimajoitus antaa tilaa ja lataa paremmin sielua ja ruumista työssäjaksamiselle. Ja pojatkin saavat oleilla vapaammin. Olavi tykkäsi poroista ja tutustuikin lähemmin poroihin napakasti sähköpaimenen siivittämänä. Ei muuten poroaitauksen laita enää kovasti kiinnostanut, kun aita puraisi Olavia. Poronpapanathan ovat Olavin suurta herkkua, eikä Kaukokaan niistä kieltäydy!

Tällä viikolla olimme poikain kanssa Turun seudulla muutaman päivän ja majoituimme Kurjenrahkan kansallispuistossa olevaan erämökkiin. Ja siellä oli rauhaisaa ja mukavaa. Pakkastakin oli kovimmillaan -7C.

Ennen joulua vielä muutama pitempi reissu suomenniemellä ja sitten rauhoitumme Joululomalle.

Perunkirjoituskin alkaa (jos hvvin menee) olla kohta ohi ja pääsen Isän kuoleman kanssa rauhassa elämään. Nyt se on ollut sellaista byrokraattista piinaa koko urakka. Raskas surutyökin varmasti laimenee seesteiseksi kuoleman hyväksymiseksi, kunhan saan nämä maalliset asiat järjestykseen ja jää tilaa ja aikaa ajatuksille.