Pitkästä aikaa oikein mamma ja pojat (ihmislapset ovat isänsä luona Rovaniemellä ja isäntä on Hki-Wasalandia -linjalla kavereiden kanssa) keskenään ja ei mitään varsinaista ohjelmaa --> harvinaista. Olin suunnitellut Köyliön Mejäkokeen, mutta valitettavasti emme onistuneet pääsemään mukaan. No ehkä se oli vain hyvä näin jälkeenpäin ajatellen. Kerrankin mahdollisuus nukkua pitempään kuin 04-05......

Aamusella kävimme poikien kanssa parin tunnin metsälenkin ja olihan siivo kun tultiin kotio! Molemmat (varsinkin Olavi the mutakuono) harrastivat mutapainia joka ikisessä ojassa, suossa ja ihan missä vain missä oli kosteaa, vettä ja mutaa. Nämä pojat eivät turhan kainostele. Rapa räiskyy ja muta lentää, alta pois hienohelmat,  lapukkapojat tulloo!!!!

:)

Illansuussa ystäväni Andrea tulee meidän lenkkiseuraksi Jämsänkoskelta. Andrean ihana kaunotar Heta on mukana. Heta on todella kaunis punaruskea irlanninsetteri -tyttö. Toivotaan, että vaikka Heta on kuningatar, hän ymmärtäisi meidän poikein vähemmän kuninkaallisia mutakylpyjä :)) Kaikki tytöt eivät sulata poikain rajua menoa...ja likaista.. :)

1744723.jpg

Olavi siirtyi tänään aikuisten poikain liigaan.. joo-o! Hän oikeasti nosti jalkaa pissatessa. Mutta Olavi onkin jo iso mies. Kauko-mies jää korkeudessa jo toiseksi. Olavi on selvästi korkeampi kuin Kauko, nyt myös edestä. Kaukokaan ei ole matala kaveri, eli toivotaan että Olavi keskittyy nyt leveyden ja lihasmassan kasvattamiseen ja lopettaa korkeuskasvun. Iso uros Olavistakin tulee, lähinnä kerrostalo! -heh- Kauko the Dinosaurus jää microksi! ;) nyt on tilanne se, että mammalla on välillä todella vaikeuksia tunnistaa äkkinäisessä tilanteessa, että kumpi on kumpi...onneksi molemmat tottelee sekä Kauko, että Olavi -nimiä..ja kaikkia muitakin yhteisiä lempinimiä: 'pojat' ja 'miehet' on suosituimmat kutsut. :)

 

-Taidan ottaa vaakkuja sulamaan ja lähteä huomenna taippariruutua tekemään. Elokuulle on suunniteltu Olavin taipparit -jaiks!- tosin Olavin kanssa ei jännitä yhtään. Hän on taitava kaveri ja en epäile yhtään, etteikö taipparit menisi läpi het eka yrittämällä. Toivotaan että olen oikeassa. :) ---Nyt vaakkupakkaselle---