Risuja tälle tontulle, kun ei meinaa ehtiä päivitellä blogiin mitään. Työ, perhe ja eläimet vievät tätä tätiä ympäri suomea, Europea aamusta iltaan ja yöhön...

Joulu oli ja meni ja ylihuomenna vaihtuu uusi vuosikymmen!! 

Meidän perheen eläimet ja ihmiset elävät sulassa sovussa ja ainoa jonka 'päivärytmiin'  tämä on vaikuttanut olen tietenkin minä. Sepen kanssa olen luonut suhdetta ja mahtava ruunapoika Sepe onkin. Myönnän, että Kauko ja Olavi ovat jääneet vähän vähemmälle huomiolle mitä aktiiviseen harrastamiseen tulee, mutta eiköhän sekin tässä pikku hiljaa kevään edetessä ja päivien pidetessä korjaannu. Ensi kesänä ja tulevana keväänä en olosuhteiden pakosta ehdi hauvatouhuissa entiseen malliin, kamalan ahkeraan kiertää. Mutta muutamaan kokeeseen olisi kesällä tarkoitus osallistua oman kerhon kokeiden lisäksi.

Joulukuu on siis ollut yhtä haipakkaa........ hyvää haipakkaa.... 

 

Surullisia uutisia saimme joulukuun puolen välin tienoilla Olavin kasvattajalta:

Olavin velipuoli Milou (Boompaw's Cinnamon Teal) ja siskopuoli Noora (Bp's Baikal Teal) siirtyivät ajasta ikuisuuteen kaikkien meidän suureksi suruksi. Vielä on epäselvä mikä agressiivinen kennelyskäntapainen tauti ystävämme riudutti. Odotamme tietoa asiasta.

Miloun ja Nooran velipoika Erki (Bp's Ruddy Duck) ja isä Migo ( Bahokki's Amigo) ovat myös tämän mystisen taudin kanssa taistelleet. Isäpappa Migo on jo paremmasa kunnossa, mutta Erki vielä taistelee.

Ajatuksemme ja sydämemme ovat mukana Tuijan ja Tainan perheiden surussa. Oikeita sanoja ei löydy!

 

Pidämme silti mielen toiveikkaana ja toivotaan kaikki, että tuleva vuosi ja  vuosikymmen tuo tullessaan uusia ihania pentusia Bp's kenneliin. Näin Miloun ja Nooran muisto säilyy tuleville sukupolville.



Kauko ja Olavi iltalumilla Joulukuu '09