Meillä on ollut varsin toiminnallinen Tammikuuuuu......Kaukon siemenet ovat levinneet ylt ympäriinsä eurooppaa...ja mikä mielekkäintä käyttis-kasvattajille...otan sen kunnianosoituksena! KIITOS!

Olavi on pehmeä Taimi-Olavi kasvaa Kaukon ja Mamin jämerän silmän alla. Kauko on vahvaksi persoonaksi kuitenkin erittäin miellyttämishaluinen (minua kohtaan) ja edelleen olen aina tuntosarvet auki joka tilanteessa.

HÄn arvioi mamin auktoriteettiä koko ajan!

Kauko ei käy rähisemään, jos toinen ei anna siihen syytä, mutta jos joku surkimus haastaa -- Kauko pistää nyhveröt kuriin. PAitSi jos mami ehtii ensin (ihminen, kun on hitaampi ja varsinkin se toisten koirien ihminen .....Tosin kauko ei ole vielä tähän mennessä ketään vahingoittanut tai aiheuttanut verijälkiä ainakaan --------, mutta kaukossa on eräskin hampaanjälki ollut.... eli kova poika, joka alistaa muut urokset henkisesti, silloin kun mami ei ehdi kieltää ...... mutta ei käytä hampaita, vaikka häneen käyttetäänkin hampaita...... joku voisi jopa lukea rivien välistä, että pistäkääpäs koiranne kuriin...... JEPS!

siinäpä sitä vahtimista muille... no vahvan uroksen kanssa eläminen vaatii tarkkaavaisuutta...niin muille kuin minullekin.....

Olavi on paljon pehmeämpi...olisiko kaukon syytä / ansiota.......  ja kun kauko on vielä pirun fiksi........ei ihmisälli aina riitä...

mutta onneksi meillä on KAUKO :)