IHanaa päivät on pidentyneet ja aikaa on enemmän koirille, hevoselle, perheelle ja itsellekin. Parasta laatuaikaa voi viettää vaikka joka päivä!

Sepen kunto on noussut huomattavasti ja vielä kk sitten pullisteleva hainämasu pienentynyt huimaavasti. Mutta olemme me sen eteen tehneet hommiakin. Kauko on usein auttanut syömällä Sepen kaurat ihan vain sen vuoksi Kauko uhrautuu, että ei Sepe pääse lihomaan!!! Hyvä Kauko, hän ajattelee aina kavereiden parasta...... Olavi keskittyy tallilla Jade-sakemannitytön kanssa leikkimiseen ja silloin on hippulat kovilla!!!

 

Ja Sepen mielipuuhaa on juosta Lassi-ravurin perässä lenkillä....ja silloin mennään eikä meinata muuten!

 

Hanna S. käy kouluvalmennuksessa Sepen kanssa silloin tällöin ja se on todella hyvä!! Kiitos Hanna! Siinä on nimittäin nainen, joka osaa ratsastaa isolla Rllä minä lähinnä matkustan  Sepen selässä.....

 

Kaukolle on tulossa kevätpentue n. 10 pvän sisällä Koirantähden kenneliin Soiniin ja Sanni-morsion omia sivuja voi käydä katselemassa täältä.

Lisää tietoa läytyy myös poikien nettisivuilta kohdasta astutukset.

Myös vappupentuja odotellaan Kaukolle Suomeen viime viikonloppuisen astahtelun perusteella. Emänä FI JVA Black Bet's Olga eli Inka. Tästä lisää kunhan/jos tiineys varmistuu :)

Olaville viikonloppu oli yhtä tuskaa (Inka oli meillä astutushommissa kyläilemässä, meillä oli siis oikea bordelli!. Nuori mies ulvoi kuin puukossa mm. la-su välisen yön kun herkkupeppu Inka oli jossain lähellä...mutta niin kaukana, saavuttamattomissa...... Voi meidän Olkkua.....ja voi sitä riemua kun pääsi pihalle Inkan hajuja imuttamaan.......... AAHHHhhhhh! ja eihän sitä voinut pissata tai kakata kun oli nainen jossain talossa!! Ehei, mutta viime yö menikin sitten kakalla ja pissalla juostessa......... (välillä 21-06 n. 6 krt Olavi pyysi kakalle ja pissalle ja mitä lie ja kun siellä pihalla oli vielä Inka-neitosen hajuja, ettei ne vai mene hukkaan.....)

 

Nautinnollista kevään ensimäistä kkta kaikille eläimille ja niiden ystäville !!!

 

lumimiehet tammikuussa......2010

pitää uusia kuvia imuttaa kotikoneelta.....