Olavi Mikkelissä lauantaina 23.8. hienosti PEK 1, KP ja ROP-PENTU!!! Kaukokin nappasi sijoituksen PU3. Olihan kivaa meillä. Nella tyttönenkin sai jälleen yhden Vara Sertin sijoituksella PU2, joten koko kompanja oli iloisia...Margitia vähän sieppii tuo varaserti-kierre  (tiedän tunteen) mutta sitä sertiä odotellessa....  :9

Suununtaina koko menestyksekäs porukka suunnisti jusarille (Jussin polku -lenkki) ja hiekkatiellä junaradan varressa Olavi teki ikävin seurauksin tuttavuutta kyykäärmeen kanssa.
Onneksi Margitilla oli puhelin mukana ja saimme soitettua Epun Olavia ja minua hakemaan ja eikun Keuruuta kohti nasta laudassa. Keuruulla oli lähin päivystävä ELL.

Olavi oli jo shokissa kun 1 h ajomatkan jälkeen saavuimme Keuruun ELLlle. Tippaan ja lämpöjä ja limakalvoja tutkimaan. Lämpöähän oli jo kovasti ja limakalvot haalenneet. :,(
Tässä sain kokea käytännössä sen, että ei kyytabletteja koiralle ellei pureman aiheuttama turvotus tuki hengitysteitä. Ehdottoman tärkeää munuaisten ja jatkohoidon kannalta. Jatkuvaa juottamista (nutrisal veteen sekoitettuna!) ja pissaaamista - paranemisen kannalta erittäin tärkeää. Ja kun sitä pissaa lopulta (tuskallisen odottelun ja hoivaamisen jälkeen) alkoi tulla, sitä muuten riitti! Tuli alle ja matkalla ulos ja ulkona het tolkuttoman paljon. Ikänä en ole ollut onnellinen kun koira pissii sisälle, mutta nyt olin, hihkuin riemusta ja helpotuksesta!

Olavi oli tiputuksessa oikein urakalla. Nestettä suoneen ja nestettä sekä kipulääkettä (Temgesic 2ml -> varoaika 28 vrk) ihon alle kunhan neste alkoi ensin tiputuksessa kunnolla imeytymään. Olavi oli tosi huonona, mutta maanantai-iltana tapahtui käänne parempaan ja poika rupesi silminnähden virkistymään.
Tiistaiaamuna poika jo körmyytti Kaukoa, eli nou hätä!

Olavi onkin taistelija ja terästä!

Varoajan vuoksi saamme Olavin kanssa osallistua seuraavan kerran vasta 22.9. yhtään mihinkään rientoihin. Siihen asti ollaan kotimetsissä mejä-touhuissa :)