Aallonpohjamudista singahdimme aallonharjalle!

Lauantaina lähdin jo ennen sian pieraisua kohti Vilppulaa, Mäntän Nuuskujen järjestämää Nome-b koetta, jossa Kaukomaatio starttasi ALO-luokassa. Jännitti niinkuin aina jännittää......mutta päätin jo ajat sitten, että luotan koiraan ja viritän mieleni 'harkka-tunnelmaan'. Kauko oli mainio! Alussa pientä kuumenemista, joka kaislikossa ja Ajos -järven ulapalla viilentyi tasaiseksi ja varmaksi työskentelyksi. Kaikilla osa-alueilla tasaisen varmaa työtä. En olisi voinut olla onnellisempi. Työmyyrä tuo Kauko on! Tuomarina toimi Pentti Åman.

Koe ei ollut helppo. Kertonee siitä sekin, että 15 koirasta 3 pääsi jäljelle ja kaksi sai 1-tuloksen. Saastamoisen Jorin flätti ja Kauko. Kotiin ajeltiin hymyillen ja onnellisena kera Kaukomaattorin ALO 1

Jälleen kerran totesin, että MÄntän Nuuskujen kokeet ovat aina kivoja tapahtumia. Tunnelma on avoin ja rento, järjestäjät ja osallistujat jaksavat kannustaa kaikkia ja iloita näistä onnistumisen murusista! Kiitos Järvisen Janne & Co!!!

Mutta ei siinä kaikki!

Sunnuntai aamuna noin 4 nukutun tunnin jälkeen starttasin kohti Uuraista! Muuramen Seudun Kennelkerhon mejäkokeeseen. Olavin vuoro oli näyttää mistä kukko pissii.....

Olavin tuomarina toimi Tuula Svan. Jäljellä oli Hirviherrat hilluneet, mutta silti Olavi jaksoi keskittyä olennaiseen. Olavi on jäljestäessään hyvin päättäväinen ja vetää erittäin paljon! Mutta kylkiluut eivät enää mammaa haitanneet ja sain jarruteltua niinkin paljon, että aikaa meni hienosti 33 min, myös kolme makausta merkattiin aivan oikein, viimonen makaus meni yli, sorkan jo kärytessä nenässä.

Vauhdikas poika, jonka jarruttaminen on todella kovaa työtä. Puolituntia vesihiihtoasennossa, kaksin käsin narunperässä.....tuloksena VOI 1 ja 47p.

JIHAA!!

Seuraavissa kisoissa onkin sitten JVA katkolla.... HUI!!! Mutta se onkin sitten oma tarinansa se.....

 

Iloitsemme näistä onnen murusista nyt!! Cool