Hangasjärvellä oli viikonloppuna MEJÄ-koe, johon Kaukon kanssa osallistuimme ja kotiin toimme VOI 1 kera hienon pokaalin ja pussin murkinaa. Olavi oli ihan villissä, kun sunnuntai-iltanaa ajoimme Tapulikuja 4n pihaan. Hän ei voinut hillitä pursuavaa riemuaan! Siipiä vailla oli Taimi-Olavi.

Tiistaina Kaukolla oli taas sorsahommia. Haavakoita löysimme ja ei enää niin haavakoita....mamilla meinasi paniikki iskeä, kun piti haavakkoita tappaa omin pikku kätösin.... Noh, onnistuihan sekin, mutta olisin toivonut, että joku miehistä olisi sen tehnyt. Tuli vähän äijä-olo kun ekan sorsan käsin tapoin......mutta parempi niin, kuin kanniskella kärsivää lintua kainalossa...niskat nurin siis..

Kauko jaksoi 4 tuntia tehhä töitä taukoamatta. Melkoinen kone hän on. Ihmemies Kauko!

Tänään iltasella tuli kylään Kaukon serkkupoika 'Bubka' Game Sparkle's Toivo. Komea nuori mies, hieman Kaukoa vanhempi (2kk) kauniin ruskea uros. Alkuörinöiden jälkeen serkkupoijat asettuivat järjestykseen jossa Olavi viuhtoi minkä ehti. Nuoret miehet örisivät, mutta ei sen kummempaa. Kai se on sitä sukurakkautta.

huomenna Olaville jälki ja perjantaina nuuskimme. Mamin sydän murtuu, kun joutuu pojat jättämään la-ke ajaksi kotia. Olen töireissulle lähdössä Lontoo-Valencia -linjalla ja kaksi isoa labradoripoikaa olisi ehkä hieman liikaa....

:)