meni kuten Kaukon kanssa yleensä meneekin, eli hienosti.

Tein eilen aikas vaikean ja haastavan jäljen (2km). TÄnään oli aikas painostava, hiostavan kuuma ja hikevä keli. Mutta Kauko teki kuten Kauko aina tekeekin, eli parhaansa ja täysillä. Meillä oli uusi jälkinaru korkkaus (kiitos Margit ja Arska!). Ihanan luistava ja käteen sopiva naru. Kyllä sillä kelpasi perässä pyristellä

Nyt on Kake väsy (vaikka tuossa jäljen jälkeen kotona veti sellaista heipakkaan Olavin kanssa, ettei olisi uskonut hänen juuri tulleen pitkältä verijäljeltä) ja kunhan mamma on oikaissut jäsenensä lähemme jusaria kiertämään. Viikon päästä onkin Muuramenseudun kennelkerhon MEJÄkoe ja sitä tuskin maltamme odottaa.

Upeastihan Kaukolla on jäljet menneet. 3 koetta ja 3 1-tulosta. Eli puolessa välissä ollaan matkalla JVAksi. Se olisikin sitten ihan kertakaikkisen erinomaista! Kaukossa on kyllä ainesta!

Koe kerrallaan ja joka kokeessa haemme tulosta. Siitä lähdetään! Perusnöyryys otsalohkosa koko ajan. Jos Kauko suoriutuu kuten Kauko yleensä suoriutuu, ykkönen ei ole ongelma.....mutta kun siellä metsässä on niin paljon kaikenlaista muuta ja liikkuvaa, mikä ei ole itsestämme kiinni.

Eli koe kerrallaan ja katotaan mitä tänä kesänä saadaan aikaiseksi ja sitten ensi keväänä jatketaan siitä mihin tänä kesänä jäädään :)