Lauantaina 4.7. kisasimme poikien kanssa Leppävirralla savon Nuuskujen järjestämässä NOME-kisassa.

Tuomarinkin mielestä ALO-kisa oli vaikea. Mutta ilokseni voin todeta että Kaukolla eikä Olavilla ollut tehtävien suorittamisessa mitään vaikeutta. Molemmat suorittivat kaikki tehtävät erinomaisella, tehokkaalla tyylillään. Olavi vähän nuoruuden kiihkeyttä ilmaisi ammuttaessa, mutta pysyi paikallaan, kuten aina.

Tuomarina oli Pentti Åman. Hän kehui Kaukon tehokkuutta ja työmotivaatiota. Ainoa miinus meillä Kaukon kanssa oli ihan minun syytäni. Palautuksissa kurkottelin ja Kauko tiputti muutaman riistan jalkoihin. Sitten tajusin jännittämiseltäni, että enhän minä kurkottele kotonakaan..... ja siihen loppuivat pudotukset.

Olavi työskenteli Kaukon jälkeen ja Olavin kanssa muistin olla kuin kotona harkoissa, enkä kurkotellut palautuksissa ja VOILAA!!! OLAVI NAPPASI ALO I helposti!!!!!

Mitä tästä opimme: Mamma kuritushuoneelle....taas.....mamma on näiden tiimien heikko lenkki.....no eihän sen tarvitse sen vian iso olla, kun se tässä päässä narua!

Yhteevedot poikien arvosteluista täältä

Hienoja poikia minulla, aivan upeita, taitavia työmyyriä! Cool


1246773797_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

-Pojat kurkkivat Leeviä mökillä Kärkisissä-

 

Hymy KIITOS KAIKILLE UPEILLE IHMISILLE ONNITTELUISTA JA KANNUSTUKSESTA (niitä on tullut oikein tulvana) Hymy.......ON KIVA HARRASTAA IHANIEN IHMISTEN KANSSA JA TUKEMANA!! TSEMPPIÄ TEILLE KAIKILLE!!