Olavi aloitti mejäkauden 2009 upeasti 47 pisteen AVO I suorituksella! Hieno äitienpäivälahja!

Nauru

Tuomarina toimi eilen Tuula Svan. Vauhtia sain jarruttaa koko sydämeni pohjasta, kantapäät turpeessa. Mutta siltikin sanoisin, että Olavia ei tarvitse jarruuttaa niin paljon kuin Kaukomaattia. Viikonloppu meni tosiaan autaasti metässä perjantaista sunnuntai-iltaan.

Kävin perjantaina suunnistamassa avo- ja voittajajäljen, kävimme tyttölässä ja pidin käytännön mejä-kurssia korpilahden mettissä ja sitten lauantaina veretin margitin kanssa molemmat suunnistamani jäljet.

Margit - the teräsmimmi puuskutti metässä yli 38C kuumeessa ja sunnuntaina kun pääsimme kotio, margit laittoi viestiä, että kuumetta yli 38C. Olisi varmaan minulta jäänyt mejämettään menemättä. On se sen verran raskasta puuhaa, että sairaana en olisi selvinnyt hengissä- tapahan se tämäkin on viettää äitienpäivä!! Meitä äitejä oli useampia siellä metässä eilen. Ja saimme oikein äitienpäiväkakkuakin, Kiitos kokeen järjestäjien Nojosen Timon ja Mäkisen Leilan. Koe oli erinomaisesti järjestetty ja kaikki pelasi hienosti!

Itse kärsin taisteluvammoja, kun jäljen ensimmäisellä osuudella oksa sivalsi suoraan vasempaan silmään ja voitte kuvitella että se sattui. Loppu jäljestys meni niin totaalisen sokeutuneena, että ei näkynyt kuin ohitse vilistävät pusikot oiekalla silmällä! Verkkokalvossa haava ja tippoja ja epämiellyttävää olemista. Se menee nopeasti ohi!!

Tänä aamuna Olavi tarjosi kaukolle Jahti-Vahti -aterian (palkinto) ja pojat yhdessä riemuitsivat uudesta solmuköydestä (palkinto) Cool

Viikonloppu oli tapahtumarikas ja palkitseva!

1242016411_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Olavi huhtikuun lopussa päijänteen rannalla