Voi sentään minkä viikonlopun minun mustat järjestivät!

Olavi suoriutui perjantaina taippareista upeasti perjantaina ja Kauko valioitui Torniossa lauantaina ja kotio lähettiin FIN MVA -tittelin kera. Myös Olavin näyskipvä meni hienosti ja Olavi ansaitsi pentuluokassa ROP-pentu -tittelin ja KPn. Ei voisi mami olla tyytyväisempi näihin kahteen mustaan.

Kyllä siinä perjantaina oli taas tapparijännitystä pelissä vaikka tiesin (nyt voin sen kertoa) ja olin ihan varma, että Olavi alias Taimi suorittaa taipparit vasemmalla kädellä. Mutta kun koepaikalle saavuttiin alkoi Janninan housut tutista...... (on se kumma miten tuo jännitystekijä nousee jostain aina, vaikka kuinka yrittää olla tosi 'cool') tuomari oli hirmu symppis ja rauhallinen Veli-Erkki Haataja. Pitkältä ilta tuntui siinä hakuruudun jälkeen jälkeä ootellessa ja mieleen kipusivat jälleen kaikenlaiset kauhukuvat -mikä voisi mennä vikaan...- Onneksi mikään ei mennyt vikaan, koska Olavi on mies ja luonnonlahjakkuus (tuomarin sanoin) jota en ole vielä ehtinyt liiallisella harkkaamisella pilata :)

Tornion näyttelyyn meinasin jättää lauantaina menemättä, mutta ajattelin, että no mennään nyt kun ei kokeitakaan ole tälle lauantaille järkätty :) Ja onneksi menin. Silloin se onnistuu, kun sitä vähiten odottaa!