Aika on rientänyt niin vauhdilla, että häpeäkseni blogin päivitys on jäänyt ihan hunningolle.....

Kaukon kaksi 'suomi-pentuetta' ovat syntyneet ja voimissaan. Koirantähden -pentue on jo maailmalla ja Kimnoble -pentue täytti juuri 4 vkoa.

Lisää astutuksia on tulossa, mutta niistä sitten vasta tarkemmin, kun tyttöjen juoksut ovat tärpillään

Nlyihin ei aika ole riittänyt, eikä kiinnostuskaan. Työhaalarihommat ovat nyt lähempänä sydäntä ja aika ei riitä kehässä ramppaamiselle. Nlyt ovat se mistä ensimmäisenä lähdetään karsimaan

Muutamia nome-kokeita on tulossa kesällä eli jännittää jo nyt vaikka kokeisiin on aikaa vaikka kuinka. Olen ystävien koiria (erirotuisia ja oloisia..) kevään treenannut ja täytyy myöntää että omat mustat ovat jääneet vähän lapsipuolen asemaan....mutta kun muiden koirat alkavat olla hyvällä mallilla, josko aikaa jäisi omien kehittämiseen nyt !!

Sepe-ruuna vie ison palan ajastani mutta niihän se pitää ollakin!!! Me like it! Lappalaisen Vilma ja Janatuisen Veera auttelevat ja liikuttavat  Sepeä kun emäntä kiitää koirien tai teinipoikien kanssa maailmalla Kiitos siitä tytöt!

Viikonloppuna oli yhdistyksen mejä-koe Korpilahden Moksissa upein ja tasokkain koirin ja tulokset olivat sitä luokkaa.... kts. tulokset

Kiitos osallistujat, tuomarit ja ennen kaikkea mejätoimikunta ja kaikki talkoolaiset, te olette upeita ja ahkeria!

kiireinen kesä siis edessä, mutta kuten Parker Robinson on sanonut:

-MOTIVAATIO ON SITÄ, ETTÄ UNELMIEN YLLE VEDETÄÄN TYÖHAALARIT-

 

KAUKO ISKÄ JA TULEVAN EMÄNTÄNSÄ ANNEN SYLISSÄ REINO-POIKA -Kimnoble Iivari-

kuva Anne Sarin