Kauko boyn silmät todettiin terveiksi ja Lievestuoreen MEJÄkokeessa tuli VOI 1 / 46p. Ja olihan lauantaina kamala helle! Ihan sydäntä kirpaisi kun Kauko teki hommia koko sielullaan, ei himmaillut ja veti loppuun asti kuin supermies! Katkokulma oli kuivalla hakkuuaukealla ja siellä Kauko vähän kierteli ja viimonen makaus vastoin Kaukon tyyliä ohitettiin nuuhkaisemalla. Mutta selvästi Kauko haistoi jo kaadon ja veti sinne kuin tiejyrä (vähän kovemmalla vauhdilla vain .. heh.. ) ja heitäytyi kaadon päälle kaikkensa antaneena :)))

Kauko on varma ja erinomainen jälkikoira. Se on vain meidän kaikkien hyväksyttävä :))))))

Narunperä oli tosi kovilla. Maastot olivat vaihtelevat ja aikas raskaat ainakin lauantain osalta ja Kauko on erittäin, erittäin, erittäin, erittäin voimakas koira!!! Mutta Kaukoboy teki mammansa taas niin onnelliseksi! Niin Kauko aina tekee! Ei tuloksella väliä, kunhan koira näyttää, että tietää mistä on kyse ja antaa kaikkensa ja ennen kaikkea meillä on hauskaa ja nautitaan yhdessä tekemisestä. Kauko on sellainen työjuhta, että välillä hirvittää ja ihmetyttää, että mistä se tuon kaiken motivaation saa??? Ilmeisesti hänen geeninsä ovat kohdallaan ja pää oikealla paikalla lapojen välissä ja KUNTO kestää!

Olavi oli meillä sunnuntaina Lievestuoreella mukana, kun mentiin vielä hommiin sinne ja seurailemaan muiden tulosten kertymistä. Olavi oli sitä mieltä, että tää on kivaa ja rakastan kaikkia ja kaikkea! Hassua miten Olavista 'totisesta tuijottelijasta' on tässä viime kuukausina kuoriutunut niin vastakkainen 'hyppään sun syliin ja rakastan teitä kaikkia -mies'. Ehkä Kaukon malli on mennyt perille.

Olavi oli pienenpänä ja nuorempana tosiaa sellainen vähän 'EVVK -poika' varsinkin uusia ihmisiä kohtaan. Kauko taas on aina ollut sellainen syliin ryntäävä 'rrrakkkkastan-sua -tapaus'. Kilometrin päässä himmaileva kuka tahansa on aina saanut Kaukon jo suunnittelemaan 'suutelointia - pus pus -'. Ja nyt tämä Olavimies näyttää tulleen samaan hyrrään mukaan. Ei siinä mittään.... Meillä vierailevat ihmiset saavat aina kaksi isoa, 'Korplahen Mustaa', hellyttävää rakastettavaa lapupoikaa syliinsa huulet suukkoihin valmiina töröllään.....  sorry vaan, pitäkää varanne!

Pitää varmaan -varokaa koiraa- kyltin sijasta vaihtaa -PUSUVAARA X 2-  -KYLTTI :))))

Poies alta lapupojat tulloo!!!!!!  ps... ne on unohtaneet kattoa peiliin. Luulevat olevansa n. chihuahuan kokoisia.........j asyliin pusuttelemaan, kun kaikki on niin ihania!!!!!!

 

psss... sain juuri tietää, että olemme mahtuneet 8.8. perjantain taippareihin Rovaniemelle Olavin kanssa! JIHAAA!!! Pidetään peukkuja ja varpaita pystyssä, että minä en mokaa. Olavi toimii kyllä, mutta tämä mami-tekijä voi olla jännityksestä rento kuin rautakanki...   IIIKKkkkkkkkkKK...

 

1774805.jpg