Olavin eka virallinen näyttelyreissu Jaalaan meni uppeesti ja mukaan jäi sininen nauha kera pentumaisen hillityn hemmottelun :) eli iso H :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Oltsu oli tuomarin mielestä liian pentu eikä tarpeeksi valmis .. Noh jos Olavi olisi 11kk iässä valmis olisin huolissani ;)

Hämähäkimieheksi Leni Finne Olavia moitti. Korkea ja laiha. Mutta vaikka Olavi söisi vuorellisen laardia, ei näkyisi missään. Voi kumpa minäkin saisin tuollaisen kropan..... Ehkä joskus.....

Ensi vkonloppuna menemme hämähäkkimiehen ja hänen samanlaisen kaverinsa Kaukon kanssa katsomaan mitä Australialainen miestuomari sanoo näistä hämähäkeistä :))

Kumpainenkin ovat nly - lapu -porukassa liian timmejä. Mutta minä tykkään timmeistä pojista, olen aina tykännyt. Minkäs sitä omalle maulleen voi. Parempi näin.

Poikien kaveri Nella sai ekan SERTInsä ja sitä juhlittiin sitten ihan kunnolla. Olavi ja Nella riemuitsivat koko matkan ja Kauko pääsi tänään riemuitsemaan räntäsateeseen myös! JIHAA!

Kuvat ei nyt välity tänne blogiin kun jostain syystä ei niiden liittämien onnistu...apuva...en tiä missä vika, kun en osaa nörtteilläkään...

Nyt nukkumaan ja poikia lihottamaan ( V I t s I....)