Kauko teki sen mistä tämä emäntä osasi vain unelmoida!

Uuraisten Oikarissa 31.8. ikää 2v. 3 kk. Kauko valioitui jäljestyksen saralla! Uskomatonta että tuon ikäinen jätkä on jo kaksoisvalio. Olen sitä miettinyt tässä pariinkin kertaan. Aloitimme Mejä-harrastuksen toukokuun lopussa ja elokuun lopussa samana kesänä Kauko onkin jo JVA. Elokuun alussahan Kaukosta tuli FIN MVA.

Iso joukko ihmisiä ansaitsee meiltä hyvin nöyrän kiitoksen. Etunenässä Kaukon kanssa kiitämme Hännisen Margit Korpilahdelta. Ilman Margitia tämä ei olisi ikinä ollut mahdollista! Rakas ystäväni Margit on oikea Mejä-Lady, joka on minua körmyyttänyt ja neuvonut tarpeen mukaan. Koko upea Keski-Suomen mejäilyporukka on antanut uskoa ja toivoa ja neuvoja ennen kaikkea lujaa ystävyyttä, lukematon määrä ihania ihmisiä eri rotujen koiraihmisiä, joita kaikkia kuitenkin yhdistää sama intohimo Mejään ja koira kanssa tekemiseen.

Kaukon kasvattaja Hannulan Pirkko Pirriinan kennelistä taustajoukkoineen (Liisa ja Laku :) ) ja Kaukon isän kasvattaja Nygardin Rita Upwards kennelistä ovat olleet korvaamaton tuki ja turva minulle, kokemattomalle koiraharrastajalle. Ja ennen kaikkea jos heitä ei olisi ei olisi Kaukoakaan. Ovat kokemuksella ja tietotaidolla tämän Kaukon saaneet aikaan!

Olavin kasvattajat Sulinin Tuija ja Kari Boompaw's kennelistä, sekä Kytölän Taina ovat jaksaneet neuvoa ja kuunnella murheita ja todistaneet kerran jos toisenkin tämän kokemattoman mamman sekoilua Kaukon  (ja Olavin) kanssa. Ojentaneet rauhallisesti ja todenneet usein, että 'koira kyllä osaa, mutta sinä et' .)))))))))))))))))

Pitää paikkansa! KIITOS KIITOS KIITOS jälleen kaikki ihanat koiraihmiset!

:))

1882797.jpg