Nyt on mennyt melkein kuukausi ja tapahtunut vaikka mitä hyvää ja huonoa.

 

Olavi on suorittantu upeasti ensimmäisen virallisen MEJÄ-kokeensa ja teki upeaa työtä! tuloksena AVO2 39p. valitettavasti kaato oli jossain missä sen ei olisi pitänyt olla. Jäljentekijän 2 -tuomarin sanoin. Mutta Olavi jäljestää suurella sydämellä ja upeasti. Näin juuri sen mitä halusinkin. Tuomari olisi antanut Olaville 49p. mutta jäljentekijän moka pilasi tämän. Olemme kuitenkin todella tyytyväisiä, sillä Olavin työskentely oli vertaansa vailla! Hyvä Oltsu!

 

Itse olen joutunut isäni kuolinvuoteen ääressä viime vkolla valvomaan ja se oli raskasta. Isäni nukkui ikiuneen raskaan ja vaikean sairauden uuvuttamana 1.10. Nyt keskityn hautajaisten järjestelyyn ja perunkirjoitusasioiden hoitamiseen. Melkoinen voimia vievä viidakko.

Kiitos Kaikille osanotostanne. Tukenne on antanut voimia!

 

 

Lisää iloisia uutisia:

Kaukolla on käynyt vierailemassa suloinen morsian! Kaukosta toivottavasti tulee iskä Joulukuun alkupuolella. Jos toivotut pennut ovat saaneet alkunsa ovat ne todellisia rakkauspentuja. Ilmassa oli suuren rakkauden tuntua Kaukon ja suloisen Ennin välillä. Meidän koko perhe rakastui Enniin. Jos kaikki koirat olisivat Ennin kaltaisia maailma olisi parempi paikka. Enni on upea luonne ja valtavan sopeutuvainen. Hän oli meillä kolme pvää rakkausvierailulla ja oli heti kuin kotonaan. Olsin voinut milloin vain ottaa Ennin meille kokonaan......... valitettavasti Kimmo halusi Ennin takaisin.....   ;)

 

1969227.jpg

Ihana Enni

FIN JVA Hietsun Elovena

(FIN MVA & JVA Shamilla's Coming Charm - Hietsun Barbi)

omistaja Kimmo Tuomanen, Jyväskylä