Pieni, suloinen vauvakoirani, Olavi, Oltsu, Olvi, Olli, Olkku ... eli meidän perheen kukkaislapsi, kaikkien ystävä ja kaveri OLAVI saavutti reilun puolentoistavuoden iässä FI JVA tittelin kolmannella perättäisellä VOI 1 tuloksella sunnuntaina Lievestuoreella, Laukaassa Muuramen Seudun Kennelkerhon Mejäkokeessa 9.8. ollen kokeen paras tuloksella 48p. !! Kokeeseen osallistui 12 VOI-luokan koiraa, ylituomarina Heikki Vesikko ja toisena tuomarina Jarno Hynninen.

Päivä oli tulikuuma ja kuiva. Olavilla tuomarina toimi kokeen ylituomari Heikki Vesikko ja Olavin vuoro jäljestää oli n. klo 11:00 aikaan. Jälki eteni 2 ensimmäistsä osuutta kuumassa ylämäessä ja katkokulma oli toisella kulmalla mäen päällä, kuivalla kankaalla. Kulmat menivät tarkasti ja makauksista kolme erinomaisesti pysähtymällä merkattuja, yksi makaus käveltiin vilkaisemalla yli. Viimeisellä makauksella sille pysähdyttyään ja sen nuuskittuaan, Olavi vielä parin metrin etenemisen jälkeen palasi makaukselle kuin näyttääkseen, että katso tuossa se on... huomasitko... -> Olavi-tuijotus narunperälle, että näitkö varmasti .-.. ja matka jatkui. :)

Koko jälki oli varsin kuuma ja rankka. Mutta erinomaisesti suunnistettu ja huolella tehty!!

Kaadolle Olavi jäljesti risukasojen läpi ja haisteli kaadon, otti suuhunsa, tiputti maahan ja heittäytyi kaatomakaukselle sorkan kanssa pitkin pituuttaan ja teki -olavi-tuijotuksen- ja Tuomari kiitti ja narunperä kiitti ja opaskin kiitti (kiitos Sillanpään Emilialle, joka toimi moitteettomana oppaana rankalla jäljellä).

Tuomari vielä kaadolla kommentoi jälkeä että olipa se rankka!!

Nyt pääsee Kaukokin vielä kokeeseen tänä vuonna. Sopimus oli alku kesästä, että Kaukomaatio pääsee seuraavan kerran kokeeseen vasta kun Olavista tulee JVA! ;)

Nyt meillä kotona asustaa kaksin kappalein suomen jäljestämisvalioita!! Cool

 

KIITOS KAIKILLE KANNUSTUKSESTA JA ONNITTELUISTA! JAETTU ILO ON MONINKERTAINEN ILO!!!