Hienoa! Boompaw's TIT-pentueen terveystulokset ovat rohkaisevia ja antavat kasvattajallekin varmasti aihetta iloon!

Kun kotona on jo yksi A-luokan lapukka on lottovoitto, että toinenkin iso urokseni on sitä parasta A-luokkaa Cool

Terveys on kuitenkin se pääasia! Vaikka mitä sanotaan, niin ne tittelit himmenee, jos koira ei ole kunnossa. Tästä kiitän luojaa ja kasvattajia!

Tänään on Keski-Suomessa kurja keli, mutta eihän se meitä poissa metsästä pitänyt. Kävimme ensin Lauran ja Danan kanssa muistelemassa käyttäytymisen kultaisia sääntöjä ja sitten hurautimme metsän siimekseen poikien kanssa.

Laurasta ja Danasta oli tullut varsin harmoninen parivaljakko. HYVÄ TE! Johdonmukaisuus ja kärsivällisyys ovat kannattaneet. Nuori sakemanni-tyttönen Dana on emäntänsä Lauran kanssa sopusoinnussa ja hihnalenkityskin sujuu kauniisti. Tuosta on hyvä jatkaa! Olen ylpeä teistä tytöt!! Hymy

Mustien poikien kanssa harkattiin ensin tokoa ja sitten otettiin monimuistiharkkaa sekä tällä kertaa syvää, kapeaa ruutua ja ohjausta lopuksi. Molemmat suoriutuivat hyvin ottaen huomioon, että harkkaruutumme reunalle ilmestyi uteliaita, iloisia teinejä mönkijöillä. Teinit jäivät katselemaan ja me jatkoimme harkkaamme.

Hyvin meni pojilla. Vaikeutin hakutehtävää pitämällä ns. parihakua. Vähäsen haastavaa, kun olin ilman avustajaa. Pari kertaa olavi nousi seisomaan ja oli siinä ja siinä lähdössä, mutta uskoi käsimerkin ja istui korvat tötteröllä.

Koirat oli kuulemaa -siistejä ja vähän niiku rankkoja ku tolleen pillillä voi niinku kauko-ohjata ja niiku tolleen - ! .... kommantoivat nämä mönkijöillä liikkuneet teinipojat.

Jalka suussa

JOU!

 

1238855445_img-d41d8cd98f00b204e9800998e