...ja lunta Ihanaa!!!! Vaikka on pimein vuodenaika, niin jaksaa painaa töitä ja olla pirteänä, kun on lunta ja pakkasta. Kauko ja olavi ovat kyllä niin elementissään lumessa ja pakkasessa. Pitää välilä toppuutella, kun hirvitti nuo pahimmat pakkaset. Meillä Korpilahdellakin mentiin -30C pahemmalle puolelle. Lunta on ihan tarpeeksi, nyt saisi jo riittää, Kiitos!

Sepen kanssa olemme ystävystyneet hienosti. Olen rakastunut! Sepe on niin sympaattinen kaveri, että oikein herkistyy, kun hänen kanssaan touhuilee. Herkkä kaveri, joka antaa palautetta välittömästi. Se on yksi Sepen viehättäviä puolia sen lisäksi, että hän on kaunis katsella, kiva käsitellä, mukava ratsastaa ja .... ja .... listaa riittää kyllä :)  ......

Sepen kanssa touhuilu antaa näkökulmaa myös Kaukon ja Olavin kanssa touhuiluun. Koska kysessä on käytännössä ravintoketjun kaksi ääripäätä, peto ja saaliseläin (tosin ihminenkin on hevosen silmissä peto....) ei ole vaaraa kaavoihin kangistumisesta. Eikä muutenkaan kangistumisesta  :)

Kevät tuntuu olevan kiireinen ja tapahtumia pullollaan.Vuoden ensimmäiset nlyt ovat Kaukolle ja Olaville tulossa tammikuussa (suoraan sanottuna ei hirveästi kiinnosta enää nuo nlyt, mutta kun on tullut ilmoittauduttua niin mennään sitten....) ja maaliskuussa pojat pääsevät kokeilemaan kuinka pelottava on Penu-konekarhu! K-S Noutajakoirayhdistys järjestää jäsenillee mahdollisuuden kokeilla tapaamista Penun kanssa. Penusta voit lukea lisää täältä.

Aina kun aikaa riittää livahdamme Sepen kanssa maastoon ja otamme kunnon laukat lumisilla matsäteillä. Sielu huutaa hallelujaa ja stressi katoaa! Parasta terapiaa koirien kanssa touhuilun lisäksi!

 

Sepe pakkasaamun kajossa

 

pojat samana aamuna harkoissa