mennään Keski-Suomessa, jos halutaan tehhä verijälkiä...ainakin täällä Korpilahdella Yllättynyt

Mutta! nyt on 'Poudan Pekka' luvannut lämmintä, joten ehkäpä ennen äitienpäivää päästään sulalle maallekin harjoittelemaan....toivotaan ainakin. On se sottasen näköstä kun verisientä vedetään umpihangella....melkein yhtä sottasta kun olisi eläin tapettu joka makuulle......

No, pääasia että on kivaa (???) Kieli ulkona

Nomeakin olemme harkanneet ja Olavin kanssa olen keskittynyt nyt ihan tuohon sokko-ohjaukseen. Pieni(?) mies Olavi on sisäistänyt palautettaessa sivulle - istahtamisen erinomaisesti ja viimeiset kolme päivää kaikki palautukset ovat tulleet 100% sivulle ja käteen, pehmeällä otteella, kauniisti Cool jes me onnistuimme!

Kaukomaatio tuo myös sivulle istuen, mutta välillä hänen suunsa käy levottomasti, mikä ei ole millään mittakaavalla sallittua........ tätä kuumenemista ilmeisesti Kakemaatin suvussa on muillakin. Joten kehitän 'kaavaa' millä sen saa pois. Mitään ei ole särkynyt sitten 1-vuotis taippareiden.....mutta silti silti.....historiassa tehdyt isot virheet seuraavat meitä edelleen ja varmaan hamaan tappiin asti. .... Kauniimmin ja varmemmin Kaukolla palautukset tulee käteen kun rupesin vaatimaan palautuksessa sivulle. Koska sivulle tulo on mm. TOKOn kautta ollut aina Kaukolle ihan JEES! Eli eteenpäin ollaan menty ja siitä olemme iloisia kuin pienet peipot!!

Tänään otamme kaupunkikävelyä ja TOKOa, illalla sitten pelkkiä palautusharkkoja.

1240462572_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kauko ja Olavi 22.4.09 päijänteen rantajäällä